Varukorg

"Everyday Carry" - Vad betyder det egentligen?


Vi har valt att tillhandahålla ett produktsegment i vår butik som heter Everyday Carry. Du har säkert hört talas om det på nätet, men kanske kan du inte placera exakt vad det står för?
Vad betyder då detta och vilka ägodelar ryms under denna kategori?Everyday Carry är ett begrepp och en livsstil som härstammar från USA. Det finns tusentals personer som ständigt uppgraderar och strävar efter den perfekta kombinationen av utrustning. Vissa fokuserar på det visuella, att hitta accessoarer och utrustning som designmässigt passar bra ihop. Andra fokuserar på det praktiska, att få med sig så mycket funktionalitet som möjligt samtidigt som det är så litet och lätt som möjligt.

Alla vardagliga saker man kan tänkas behöva när man är hemifrån, går in under kategorin Everyday Carry. En del väljer även att inkludera föremål som kan behövas i en plötslig nödsituation.


Exempel på EDC-produkter: läderplånbok, penna, multiverktyg, smartphone/mobil, klocka, sedelklämma, nyckelring, visitkortsfodral, marinerade whiskeytandpetare, livsstilsnecessär, ficklampa, anteckningsbok.

En klassisk Everyday Carry-bild har du säkert scrollat förbi någon gång. Det brukar exempelvis vara ett foto taget rakt uppifrån, ner på någons vardagliga ägodelar som ligger millimeterpreciserat placerade i ett snyggt kollage.

Premiärhandla något ur vårt noggrant utvalda Everyday Carry-sortiment och få en ny fullvärdig medlem i din EDC-familj!

Vill du visa upp dina saker du bär med dig varje dag?

Tagga oss med @sawyer.street på instagram. Eller använd vår hashtag #sawyerstreetgoods, väljer vi att lägga upp din bild i vårt flöde får du 10% rabatt på valfri Everyday Carry-Produkt hos oss.

Dela gärna med dig av din uppsättning i kommentarerna här nedanför!

Fortsätt att leta efter din perfekta Everyday Carry-samling!

Bästa hälsningar,
The Sawyer Street Team

Kommentera


Var vänlig notera att kommentarerna modereras och måste godkännas av någon av våra moderatorer innan de publiceras, vilket kan dröja ett litet tag.