Varukorg

Tips Fars Dag PresentVilken sorts pappa har du? Här nedan listar vi några presenttips beroende på vilken personlighetstyp din Far är.

Sedelklämma i mässing - Passar till pappatypen som tycker att "omväxling förnöjer". Töm plånboken och för in sedlar och betalkort i klämman och sen iväg på dagens äventyr!

Nyckelring i svart oxiderad mässing - Passar till pappan som ofta känner att tiden inte riktigt räcker till. Sluta krångla med den vanliga nyckelknippan och skruva av det sexkantsformade låset och sedan trä enkelt på dina nycklar.

Läderplånbok No.4 whiskey (brun) - Har du en kräsen och svår-imponerad pappa? Då har du träffat bullseye! Väldoftande läder i "rolls-royce-klass" och livstids garanti på de handsydda sömmarna.

Vill du se hur ditt paket förpackas och slås in? Kolla här

Vi har unika ägodelar som din Far kommer att använda varje dag och som har en historia att berätta för mottagaren och även den som ger presenten.


Kommentera


Var vänlig notera att kommentarerna modereras och måste godkännas av någon av våra moderatorer innan de publiceras, vilket kan dröja ett litet tag.