Varukorg

Sawyer Streets Process


Omsorgs- och ansvarsfull packning

Våra varor är inga massproducerade, själlösa produkter. De är skapade med kärlek av folk som lägger ner sin själ i detaljerna, brinner för det de gör och för att skapa något de är stolta över och kan stå för. Därför förpackar vi våra försändelser noggrant och i samma anda.


Produkterna på bilden ovan hittar du här

Dina varor förpackas nedbäddade i skyddande träull, hyvlad av svenskt trä på ett litet familjeföretag i Småland. Förnyelsebart, lokalt och så naturligt det kan bli. Kring träullen läggs silkespapper som ett extra inre skydd precis innanför kartongen. Därefter förseglas varje enskild kartong med hjälp av jutesnöre och vårt eget lacksigill för att du ska kunna vara säker på att kartongen är oöppnad, och som ett tecken på att vi står för kvalitén på innehållet. Därefter slås hela kartongen in i naturfärgat papper som ett yttre skydd under transporten.

Jag gillar verkligen ert koncept starkt! Sortimentet valt med omsorg och paketeringen är en del av upplevelsen!
(Kommentar från kund, April 2016)

 

Tack för grym service. Faktiskt det bästa jag har varit med om.
(Kommentar från kund, Juni 2016)  

Detta blev ju klockrent!
(Kommentar från kund, Juli 2016)

  

Handplockning av produkter

Vi letar globalt med ett väldigt kräset öga efter produkter som inte bara verkar bra, utan helst verkar för bra för att vara sanna. Vi väljer ut de allra bästa av dessa för en noggrann utvärdering. Sedan får de produkter som vi tycker håller måttet i utvärderingarna ta det tunga steget in i sortimentet på Sawyer Street Goods. Då har många fallit bort längs vägen vilket gör det till en ganska tidsödande process, men vårt sortiment bygger på kvalitet, inte kvantitet.

 På bilden mäts en 
Rektangulär Valet Tray - Valnöt/Lönn (förvaringsbricka)